Använda sig av USB minnen i sin marknadsföring

Ett USB minne är nära nog oslagbart i vissa situationer i marknadsföring. Innehållet som du har valt att ladda USB minnet med är mycket lätt att läsa av i vilken dator som helst.

Använd er av USB minnen

Det kan vara text, ljud, bilder eller till och med film. Har du en komplicerad produkt som är svår att sätta igång för den som inte är van kan en instruktionsfilm på ett USB minne följa med produkten vid leverans istället för en tryckt bruksanvisning.

USB minne med tryck

Ett USB minne med tryck hur lång varaktighet och exponerar din logo under lång tid. Du kan välja att fylla det med ett budskap eller ge bort det tomt bara som en gåva. Det finns ett stort utbud på nätet, klicka för att läsa mer.

USB minnen med program

USB minnen kan laddas med korta små program som hjälper dig att göra vissa saker. Det kan vara översättningsprogram eller liknande som startas från USB stickan och körs sedan på din dator. En typ av program som kan köras från ett USB minne är Tails som låter dig surfa anonymt. Du lämnar alltså inga spår efter dig vilket ibland kan vara önskvärt.