Bästa tillbehören till mobilen

Alla har säkert sin favorittillbehör till mobilen. För den som lyssnar på podcasts och mycket musik så är lurar viktiga. För andra så kan det vara annat tillbehör som man vill lägga sina pengar på. Vi ger dig tips på vad vi tycker är det bästa tillbehören till mobilen.

Vårt första tips

Ström är viktigt för vår mobil och utan ström så kan du varken lyssna på podcast, musik eller gör något annat för den delen. Då är en Power Bank något som du bör skaffa dig. Dessa kan du hitta hos The Mobile Store. De finns i olika modeller och storlekar. Ju större du köper desto fler laddningar kan du använda till din mobil. De är byggda för att laddas i ett strömuttag och lagra ström tills det att du väljer att ladda din mobil.

Vårt andra tips

Vårt andra tips är en övervakningskamera i hemmet som du kopplar upp din mobil mot. På så sätt så får du kolla på ditt hem och det finns idag kameror med fler funktioner än att visa dig en bild på ditt hem. Vissa kameror har inbyggda tempgivare som kan vara dig om det är för kallt eller för varm i ditt hem. Det finns också de som du kan montera som ringklocka på din dörr för att du ska kunna se vem det är som kommer på besök. Praktiskt om du inte är hemma. Då kan du även prata med dina besökare och meddela när du kommer hem.