Dagens datorer

Det säljs mer surfplattor idag än vanliga datorer och man kan då undra håller den klassiska datorn på att försvinna? Inte riktigt än men helt klart så håller dagens datorer och användadet på att bli annorlunda och mycket beror på att datorena idag är så mycket bättre än vad de har varit.

Både processorkraft och minneskapaciteten är så pass bra att de räcker även för något som kommer i övermorgon. Vi jobbar mot moln som gör att vi inte använder datorns kapacitet i samma utsträckning som vi gjort tidigare. Vi kan lagra all vår media i molnet och även programvaror ligger där för vår skull så vi slipper installera det lokalt på våra datorer i dag.

Vi tror att surfplattorna är ett jättebra komplement till vårt användade, helst när vi har allt i molnet så kan vi använda oss av olika eneheter att jobba utan att det stör på något sätt. Du kan sitta och påbörja ett dokument på din stationära dator hemma för att fortsätta med det på din surfplatta på bussen på väg till jobbet för att avsluta det på din arbetsstation när du kommer till ditt kontor.