Digital kalender vs analog

Hur använder du din dator och vad använder du din dator till, ja det finns massor med användnings områden och om vi ska jämföra digital kalender vs analog så tror vi att det ser väldigt olikt ut från person till person. Vissa gilla mer att använda en analog kalender mot för en digital och tvärtom.

Analog kalender

Det kan vara mycket av en vana hur man använder en kalender, vissa väljer att ha både en digital och en analog då man snabbt kan anteckna och kolla upp speciella händelser. Och visst är det lite speciellt om du har en snygg kalender i härligt skinnfodral. Det finns fantastiska modeller att välja bland. Välj en snygg kalender för 2018 som du kan ha med dig på möten och passa även på att skaffa dig en väggkalender hemmavid också där du och familjen kan planera in era förehavande.

Digital kalender

En digital kalender blir väldigt personlig, då man ofta måste logga in för att se vad som händer. Finns den enbart tillgänglig på din arbetsdator så är det också en nackdel att den finns bara där. Fördelen blir att dela kalendrar med varandra och du kan se samma kalender i din smarta telefon likväl som i surfplatta och dator. Det är också enkelt att bjuda in till möten via en digital kalender, om man använder sig av samma typ av kalender med den man bjuder in vill säga.