Hitta på något skoj med kursdeltagarna som avslutning

Nu när sommaren är här, är det dags att ta farväl av läsåret. Barn, ungdomar och vuxna går på ledighet och verksamheten saktar ner. För att fira in sommaren på bästa sätt, är teambuilding och lekar en bra idé. Du avslutar på ett positivt sätt, samt att elever och medarbetare blir mer motiverade att komma tillbaka efter ledigheten.

Skapa nya band

Det är viktigt att du visar uppskattning till dina kursdeltagare. De har slitit ett helt läsår och är nu redo för semester. För att få en så bra start på ledigheten som möjligt, bör du avsluta på topp. Se därför till att samla alla för en rolig och gruppstärkande aktivitet för att skapa nya band och relationer. Du får chansen att se en annan sida av dina kursdeltagare vilket genererar i nya saker att diskutera efter sommaren.

En övning i team building behöver inte bara vara rolig och fartfylld. Den hjälper dig även att känna samhörighet med människor runt omkring dig. Ni har alla samma mål och behöver jobba tillsammans i en grupp. Prata med medarbetare du inte pratat så mycket med tidigare och upplev en dag full av nöje, skratt och även motivation. Ta en titt på detta och hitta en övning som passar dig och dina kursdeltagare perfekt.