Lär dig mer om digitala enheter

Vi börjar bli riktigt duktiga på det här med "data". De flesta som arbetar eller går i skolan får arbeta med någon form av digital enhet. Det kan vara en stationär dator, bärbar eller någon form av surfplatta. Våra telefoner börjar vara små datorer som vi dagligen använder oss av.

Vissa av oss kanske har mer intresse för att fixa och hålla på om något går sönder. Det kan vara så att batteriet på den iPhone som man haft länge börjar tappa sin kapacitet. Då kan man byta ut detta batteri på egen hand om man har lite tekniska kunskaper. Köp hem ett batteri till din mobil och på en stund så har du skiftat batteri mot ett nytt och fräscht och din mobil är som ny. Det finns bra reparationsguider som man kan följa om man inte gjort det tidigare.

En telefon idag börjar kosta rätt så mycket så det kanske finns en anledning att byta ut det trasiga glaset istället för att köpa en helt ny telefon. Om man inte har kunskapen om att fixa med sin trasiga mobiltelefon så kanske det finns någon i din vänkrets som har den kunskapen. Köp hem de reservdelar som ska bytas ut och be den personen utföra arbetet. En symbolisk betalning kan det vara värt. Det blir så klart mycket billigare än om du skulle lämna in den på reparation och betydligt billigare än att köpa sig en sprillans ny telefon.